Όλη η Ελλάδα στον πάγο και οι μετανάστες μπαίνουν σωρηδόν από τον Έβρο. Τους μετεφέρουν νύχτα.

 
Υπάρχουν πλέον αποδείξεις γιατί απαγορεύεται η κυκλοφορία τη νύχτα και δυστυχώς επιβεβαιώνεται αυτό που όλοι φανταζόμασταν... 

Μπορεί πριν από λίγα 24ωρα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, να βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών του Έβρου, οι οποίοι δεν θέλουν τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων παράνομων μεταναστών στον νομό, όμως όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο η μεταφορά τους συνεχίζεται κανονικά. 

Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν που μόλις έφθασαν στη χώρα μας και είναι από την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στο Ορμένιο Έβρου.
Ενώ στο δεύτερο υπάρχει καταγγελία πως συνεχίζουν να μεταφέρουν μέσα στη νύχτα παράνομους μετανάστες στον Έβρο. 



Φαίνεται λοιπόν πως το σχέδιο για δημιουργία μικρών πόλεων μία ανάσα από τα σύνορα με την Τουρκία προχωράει κανονικά, μάλιστα και ο ίδιος ο Ν.Μηταράκης φέρεται να είπε τις προάλλες στους τοπικούς φορείς του Έβρου πως ''μπορεί να φέρει και 10.000 αλλοδαπούς''. 


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.