Γερμανία: Διαδηλώσεις κατά των περιοριστικών μέτρων


Εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις εναντίον των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού οι οποίες οργανώθηκαν στο κέντρο του Μονάχου χθες Κυριακή.

Μια αυτοκινητοπορεία πέρασε από αρκετά τμήματα του κέντρου της γερμανικής μεγαλούπολης χθες το απόγευμα. Συμμετείχαν περίπου 200 άνθρωποι με 95 οχήματα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μια δεύτερη κινητοποίηση, συγκέντρωση στην οποία πήραν μέρος περίπου 250 άνθρωποι, έγινε αργότερα στην πλατεία Γκεσβίστερ-Σολ. Ήταν επίσης παρόντες αντιδιαδηλωτές, όχι πολύ περισσότεροι από δέκα.

Η γερμανική αστυνομία, η οποία ανέπτυξε περίπου 500 μέλη της στις κινητοποιήσεις, κατέγραψε αρκετές παραβιάσεις του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μασκών.

zougla.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.