Το ΕΛΙΑΜΕΠ παραμένει το πιο αξιόπιστο Ινστιτούτο Μελέτης Εξωτερικής Πολιτικής! σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη




Κι όμως αυτά δήλωσε ο κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης. Τώρα πως γίνεται το ΕΛΙΑΜΕΠ να προβάλλεται ως τέτοιο δεν ξέρουμε, Εμείς ας παραθέσουμε τις σχετικές απόψεις το καθηγητή κ. Μιχαηλίδη :

Η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε δημιουργήσει ένα σοβαρό θινκ τανκ με κέντρο την Ουάσινγκτον και παραρτήματα σε πρωτεύουσες χωρών ενδιαφέροντος…και ένα διεθνές διαδικτυακό ενημερωτικό μέσο, με νέους από την ελληνική διασπορά και όχι μόνο..τώρα ασχολούμαστε με ιδεολογικούς μπράβους

Μια κυβέρνηση δεν έχει ανάγκη από θινκ τανκς για να περάσει την γραμμή της στους πολίτες της, διαθέτει όλα τα μέσα να το πράξει..Μόνο όταν ξένα κράτη θέλουν να περάσουν την δική τους γραμμή στην κυβέρνηση και στην κοινή γνώμη μιας χώρας στόχου χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους.. 

Οι ξένες πρεσβείες στην Ελλάδα και παντού χρηματοδοτούν δράσεις που θεωρούν ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα και την πολιτική τους..δεν το κάνουν για την “ψυχή της μάνας τους”…πόσο ανεξάρτητος μπορεί να θεωρείται ένας οργανισμός που λαμβάνει τέτοια χρηματοδότηση στην Ελλάδα;

Κύριε Γεωργιάδη ακούτε ;

tourkikanea.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.