ΜΚΟ ''προμήθευε'' ανηλίκους στον Λιγνάδη λέει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


Σε μία καταγγελία προχώρησε η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου μέσω twitter, λέγοντας πως ΜΚΟ που συνδέεται με το περιβάλλον του πρωθυπουργού «έσπρωχνε» ανήλικους μετανάστες στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα η κ Ελευθεριάδου έγραψε: 

«Από ΜΚΟ που φέρεται να συνδέεται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον «ψώνιζε» προσφυγόπουλα ο #Λιγνάδης».


Από ΜΚΟ που φέρεται να συνδέεται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον «ψώνιζε» προσφυγόπουλα ο #Λιγνάδης.
780
412
Αντιγραφή συνδέσμου στο Tweet

Άγνωστο αν η κ. Ελευθεριάδου γνωρίζει κάτι ή έχει κάποια στοιχεία αλλά είναι αλήθεια πως συγγενείς του πρωθυπουργού έχουν στενές σχέσεις με ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο μεταναστευτικό. 

Παράλληλα τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει στην επιφάνεια πληροφορίες και ρεπορτάζ που μιλούν για παρουσία ανήλικων μεταναστών σε σπίτι στο Μεταξουργείο που συνδέεται με τον γνωστό σκηνοθέτη, που χθες η κ.Μενδώνη χαρακτήρισε ως «επικίνδυνο άνθρωπο» που την «εξαπάτησε».

Βέβαια υπενθυμίζουμε πως ο διορισμός του κ.Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο από την κυβέρνηση (άγνωστο αν ήταν επιλογή της κ.Μενδώνη ή του Κ.Μητσοτάκη) έγινε απευθείας χωρίς διαγωνισμό για λόγους «δημοσίους συμφέροντος». 
 Η γλώσσα του σώματος  δε συνάδει με αυτά που λέει όμως ....


pronews.gr
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.