Γκαζάκια σε τράπεζα κοντά στη ΓΑΔΑ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν οι δράστες τοποθέτησαν τα γκαζάκια στη διασταύρωση των οδών Έσλιν και Αμαλιάδος και αφού τα πυροδότησαν κατάφεραν να γίνουν…«καπνός».

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην τζαμαρία της τράπεζας, ενώ αργότερα οι Αρχές περισυνέλλεξαν τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, πρόκειται για ομάδες αντιεξουσιαστών που το τελευταίο διάστημα «χτυπούν» τράπεζες, ΑΤΜ και γραφεία τοπικών οργανώσεων και δεν αποκλείεται το σενάριο να είναι υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.