Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει με καραμπίνα στη Θεσσαλονίκη


Ο άνδρας απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του με καραμπίνα, μετά και την απώλεια του αδερφού του. Στο σημείο έχει σπεύσει ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.


Τέλος στη ζωή του με καραμπίνα απειλεί να βάλει άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας καθώς και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. 
Ο 46χρονος Ρομά, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, υποφέρει από την απώλεια του αδερφού του και απειλεί να αυτοπυροβοληθεί, ενώ βρίσκεται στα κοιμητήρια Λαγκαδά.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από τα Κοιμητήρια Λαγκαδά.

sputniknews.gr
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.