Σύμβαση για το Διαχειριστικό Σχέδιο Βόσκησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπεγράφη σήμερα



Σύμβαση για το Διαχειριστικό Σχέδιο Βόσκησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπεγράφη σήμερα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη.

«Η προώθηση και ολοκλήρωση των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης συνιστά μείζονα προτεραιότητα του ΥπΑΑΤ με στόχο να διασφαλιστεί η ορθολογική χρήση των βοσκοτόπων και να επέλθει ο εκσυγχρονισμός του αγροτικού χάρτη της Ελλάδας στην κατεύθυνση ανάταξης της κτηνοτροφίας της πατρίδας μας. Το υπουργείο θα παραμείνει αρωγός σε κάθε στάδιο των προσπαθειών των Περιφερειών προκειμένου να επιτύχουν την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση των διαδικασιών» είπε ο Σπ. Λιβανός για το προϋπολογισμού 1.907.569 ευρώ έργο, που αφορά έκταση 4.339.042,15 στρεμμάτων στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Οι πόροι χρηματοδότησης του έργου θα προέλθουν από την είσπραξη των τελών βόσκησης της κάθε Περιφέρειας και από πόρους του Ταμείου Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.

Ο «Φορέας Ωρίμανσης και Δημοπράτησης του Έργου» αναλαβαίνει να εκτελέσει το σχεδιασμό υλοποίησης του έργου, τη σύνταξη τευχών δημοπράτησης και το μηχανισμού πληρωμών. Αναλαμβάνει επίσης, τη διεξαγωγή διαγωνιστικής διαδικασίας, της διαδικασίας αξιολόγησης των προσφορών, την υπογραφή συμβάσεων µε τους αναδόχους, την υλοποίηση και την παραλαβή του έργου, την παράδοση του έργου µε πλήρη τεχνική και οικονομική τεκμηρίωση, την υποβολή του φακέλου και των συμβατικών κειμένων στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον προβλεπόμενο προσυμβατικό έλεγχο.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.