Μέτρα στα μέτρα για την καταστροφή της οικονομίας και της κοινωνίας


Απίστευτα πράγματα από την κυβέρνηση λοιμωξιολόγων, η οποία μπορεί να ανακοίνωσε μόλις χθες  πως η Αττική μπαίνει σε ολικό lockdown, τύπου Μαρτίου, όμως ήδη εξετάζει περαιτέρω απαγορεύσεις. 

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση έχει ένα plan b με νέα μέτρα σε περίπτωση που δεν αποδώσει το lockdown και δεν βελτιωθεί η επιδημιολογική εικόνα στην Αττική.

Κάτι που αποτελεί πραγματικά παράνοια, καθώς τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί πως το lockdown δεν έχει κανένα όφελος για την υγεία και δεν βοηθάει στο να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός. 

Αντ' αυτού, αντί η κυβέρνηση να ψάχνει άλλα μέτρα για το πως θα αντιμετωπίσει την πανδημία εξετάζει ολοένα και περισσότερες απαγορεύσεις! 

Μάλλον ο καθηγητής του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης, είχε δίκιο που έλεγε για «μία μικρή ελίτ που κακοποιεί την ανθρωπότητα».




Tα νέα μέτρα που εξετάζονται: 

Το πρώτο είναι η αναστολή λειτουργίας περισσότερων ΚΑΔ του ιδιωτικού τομέα, στα επίπεδα του περασμένου Μαρτίου με την αναστολή λειτουργίας περισσότερων κλάδων της οικονομίας.
Το δεύτερο είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας και στην Αττική από τις 6 το απόγευμα.
Το τρίτο είναι η απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων.

Κυβερνητικά στελέχη ευελπιστούν ότι αν υπάρξει αυστηρή τήρηση των μέτρων που θα ανακοινωθούν σήμερα δεν θα χρειαστεί να πάμε σε μεγαλύτερους περιορισμούς και η επιδημιολογική καμπύλη θα επιπεδωθεί. 

pronews.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.