Στη ΓΑΔΑ ο Λιγνάδης



Το κατώφλι της ΓΑΔΑ πέρασε πριν λίγη ώρα ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, προκειμένου να ενημερωθεί για το κατά πόσο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον ίδιο. 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, προσήλθε στη ΓΑΔΑ για να ρωτήσει αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης για το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποχώρησε λίγα λεπτά αργότερα, καθώς για την ώρα δεν έχει παραδοθεί στην ΓΑΔΑ ένταλμα σύλληψης για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.