Πέμπτη μέρα χωρίς ρεύμα και νερό πέντε χωριά στην Εύβοια


Δέντρα έχουν κοπεί στα δυο και έχουν πέσει πάνω σε κολώνες της ΔΕΗ. Οι περισσότεροι κάτοικοι προσπάθησαν να τροφοδοτήσουν με ρεύμα τα σπίτια τους χρησιμοποιώντας γεννήτριες.
Στα συγκεκριμένα χωριά που ήταν ανάμεσα στα 20 που έμειναν χωρίς ρεύμα στην Βόρεια Εύβοια υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι με σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι περισσότεροι κατήγγειλαν  πως «δεν μας έχει βοηθήσει κανείς εδώ και τόσες ημέρες. Δεν μας έχουν δώσει ούτε νερό ούτε φαγητό. Είμαστε αβοήθητοι».

Τα ειδικά κλιμάκια της ΔΕΗ δίνουν μάχη με τον χρόνο για να αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα. Χθες το βράδυ σε αρκετά χωριά όπως η Κερασιά και τους Παπάδες το ρεύμα επανήλθε. Ωστόσο από πολλά σημεία δεν έχουν περάσει εκχιονιστικά μηχανήματα με αποτέλεσμα να μην μπορούν αρκετοί κάτοικοι να μετακινηθούν με ασφάλεια.

Δείτε το βίντεο:




Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.