Κλείνουν χειρουργεία στον Ευαγγελισμό (έγγραφο)


Τα μάτια της κλείνει για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση στην υπόλοιπη νοσηρότητα. 

Ήδη τα νοσοκομεία της Αθήνας δέχονται μεγάλη πίεση από ασθενείς με κορονοϊό προσπαθώντας οι διοικήσεις και οι κυβερνώντες να βρουν λύσεις του ποδαριού παρ' όλου που δήλωσαν έτοιμη να αντιμετωπίσουν το τρίτο κύμα.

Με επιστολή της η διοίκηση του Ευαγγελισμού ενημερώνει τους αρμόδιους ότι από την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου οι χειρουργικές αίθουσες μειώνονται σε επτά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας.

Έτσι ακόμα μια φορά οι ασθενείς που δεν νοσούν από κορονοϊό και πρέπει να χειρουργηθούν αν έχουν την οικονομική δυνατότητα θα απευθυνθούν στον ιδιωτικό τομέα αν όχι θα περιμένουν με ότι και αν σημαίνει αυτό για την υγεία τους.

www.documentonews.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.