Ελληνικά αλεξίσφαιρα επέλεξε η Αστυνομία του Κουβέιτ


Από Σάββας Δ. Βλάσσης

Η ελληνική εταιρεία Double Action Defence ανακοίνωσε την ανάθεση σύμβασης από το Κουβέιτ, για την προμήθεια σημαντικής ποσότητας αλεξίσφαιρων γιλέκων. Μετά την σχετική ειδοποίηση από τις υπηρεσίες του Κουβέιτ, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η υπογραφή της σύμβασης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η προμήθεια αφορά 3.000 αλεξίσφαιρα γιλέκα επιπέδου προστασίας Level IIIA. Με αυτά, πρόκειται να εφοδιασθεί προσωπικό της Αστυνομίας του Κουβέιτ. Η επιλογή της ελληνικής προσφορά, έγινε μετά από αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και πραγματοποίηση βαλλιστικών δοκιμών μεταξύ 12 υποψηφιοτήτων της διεθνούς αγοράς που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη διαγωνιστική διαδικασία.

Η Double Action Defence ΑΕ είναι μία Ελληνική εταιρεία κατασκευής αντιβαλλιστικών προϊόντων όπως, αλεξίσφαιρα γιλέκα, εξαρτύσεις μάχης και αλεξίσφαιρες πλάκες. Συγκαταλάγεται μεταξύ των κυρίων κατασκευαστών-προμηθευτών της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως και των προμηθευτών του NATO με κωδικό NATO CAGE G-.

Η εταιρεία, διαθέτει ήδη ισχυρή παρουσία στην αγορά της Μέσης Ανατολής, όντας ο αποκλειστικός προμηθευτής της Προεδρικής Φρουράς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με προϊόντα των ανωτέρω κατηγοριών.

https://doureios.com 


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.