ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε ότι θα δώσει την Παρασκευή η Λίνα Μενδώνη




Λίγα λεπτά πριν από τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη κάλεσε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου τους δημοσιογράφους, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Με ένα εξαιρετικά λακωνικό κείμενο, όπου δεν αναγράφεται το θέμα της συνέντευξης, ενημερώθηκαν οι διαπιστευμένοι για τη συνέντευξη Τύπου: «Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη σας καλεί σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, αύριο Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom».
Αν και δεν αναφέρεται το θέμα της συνέντευξης, προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι συμβαίνει εν μέσω των συνεχών καταγγελιών για τις περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο χώρο του ελληνικού θεάτρου και μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο.

https://www.iefimerida.gr


 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.