Γ. Τράγκας: Η «υγειονομική δικτατορία» κατέστρεψε εντελώς την εστίαση και η πολιτική σκηνή υπό τον Μητσοτάκη παρουσιάζει το πλέον αποκρουστικό πρόσωπο


Η πείνα εγκαταστάθηκε για τα καλά σε όλον τον πλανήτη και οι θάνατοι από τη φτώχεια είναι ήδη πολλαπλάσιοι από τους ανύπαρκτους στατιστικά πραγματικούς θανάτους από κορωνοϊό.

Το εμβολιαστικό «Βατερλό» φρενάρει, όπως γράφουν οι ευρωπαϊκές εφημερίδες, όλα τα σχέδια ανάκαμψης τις Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι γερμανοκρατούμενοι «Μανδαρίνοι» των Βρυξελλών ανακαλύπτουν τώρα έξαρση του λαϊκισμού, γιατί φοβούνται την ηφαιστειακή έκρηξη που θα υπάρξει από τα εκατομμύρια των ανέργων και των ισοπεδωμένων από τα lockdown. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΔΝΤ, οι προοπτικές για την Ευρωζώνη έχουν επιδεινωθεί και δεν αναμένεται να επιστρέψει σε επίπεδα ανάπτυξης ούτε στο τέλος του 2022.

Η Γερμανία είναι η μόνη που δείχνει να αντέχει αλλά και αυτή μαζί με την Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία θα δούνε να μειώνονται δραματικά όλοι οι δείκτες της οικονομίας τους. Η Ευρώπη βρίσκεται σε μια βαθιά «τρύπα», λένε διάσημοι οικονομολόγοι, και η διάθεση του περίφημου εμβολίου είναι πραγματικά απογοητευτική σε συνδυασμό με τις μικρές παραδόσεις, τις πολλές αναβολές και τα μετρούμενα ποσοστά αποτελεσματικότητας.

Όλοι ασχολούνται πλέον με τις μεταλλάξεις και ψάχνουν για Νοτιαφρικανούς, Βραζιλιάνους και Βρετανούς κορονοϊούς. Ο ανταγωνισμός των φαρμακευτικών και η διαφθορά των λοιμωξιολόγων που έχουν σχέση με τις πολυεθνικές επιδεινώνουν τα προβλήματα.

Παντού έρχονται πρόωρες εκλογικές αναμετρήσεις. Στην Ιταλία, την Ολλανδία και την Γερμανία. Εδώ στην Ελλάδα η «υγειονομική δικτατορία» κατέστρεψε εντελώς την εστίαση, και η πολιτική σκηνή υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη παρουσιάζει το πλέον αποκρουστικό πρόσωπο.

Οι εστιάτορες στέλνουν επιστολές και τα κλειδιά των καταστημάτων τους στον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος, μετά από χρόνια, έβγαλε στον αέρα όλο το φασιστικό περιεχόμενο των πολιτικών καταβολών του και όλων εκείνων που πίστευε και πιστεύει από την εποχή που ήταν νέος. Τριακόσιες χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης ενταφιάστηκαν στην Ελλάδα από τον Άδωνι Γεωργιάδη και φυσικά τον γερμανοκινούμενο, ελλιποβαρή Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επεδίωκαν να πάνε σε εκλογές τον Μάιο μετά από εμβολιασμό του 50% και πλέον πληθυσμού, αλλά οι αναβολές παράδοσης των εμβολίων χαλάνε όλο το μαγείρεμα που θέλει πρόωρες εκλογές και μετά διχοτόμηση του Αιγαίου και νέο μνημόνιο.

Από μέρα σε μέρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι χρυσοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, ο ΣΚΑΪ και το Mega channel γίνονται πιο αποκρουστικοί. Ο κόσμος έχει σταματήσει να βλέπει ειδήσεις. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εμετικά συναισθήματα βλέποντας τους παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων και ακούγοντας όσα λένε.

Η ΝΔ αδειάζει από οπαδούς, αδειάζει από καραμανλικούς. Αποσυντίθεται και συρρικνώνεται όπως το ΠΑΣΟΚ στα χέρια του Γιώργου Παπανδρέου. Από μέρα σε μέρα, επί ημερών Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη, τα αποτελέσματα των ακραίων μέτρων «καίνε» ακόμη περισσότερο την οικονομία.
Έχουν φθάσει στο σημείο να κατηγορούν τους νοσοκομειακούς γιατρούς, αυτούς που χαιρετίζουν ως ήρωες της πανδημίας, ως υπευθύνους για τις καθυστερήσεις των εμβολιασμών. Έχουμε φτάσει στο σημείο ο μασκοφόρος επί 24ώρου βάσεως Άρης Πορτοσάλτε να ζητά την απόλυση του γιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που αρνείται να κάνει το εμβόλιο. Έφτασε στο σημείο να λέει ότι όποιος γιατρός ή νοσηλευτής αρνηθεί να κάνει το εμβόλιο να λύεται άμεσα η σύμβαση εργασίας του!

Το περιστατικό των εργαζομένων του νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα τινάζει στον αέρα όλα τα επιχειρήματα αυτών που πιστεύουν ότι αυτά τα εμβόλια είναι 100% ασφαλή και αποτελεσματικά σε όλους. Όλοι οι υγειονομικοί του νοσοκομείου είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, και στη συνέχεια νόσησαν με τη Βρετανική μετάλλαξη. Μάλιστα, όπως είπε ο Πρόεδρος των εργαζομένων, είναι γνωστά πια τα δεδομένα της μικρής ακόμη ανοσίας μετά την πρώτη δόση και έχουμε αρκετά τέτοια παραδείγματα στην Ελλάδα. Ο κύριος Κώστας Πετρόπουλος, Πρόεδρος των εργαζομένων στο «Άγιος Ανδρέας», τόνισε ότι δεν υπήρξε καμιά αμέλεια εκ μέρους του προσωπικού και είναι ντροπή οι διάφοροι, όπως ο κύριος Πορτοσάλτε, να λένε τέτοια.

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech πιθανότατα είναι λιγότερο αποτελεσματικό σε διάφορες μεταλλάξεις του ιού, και σίγουρα δεν προσφέρει πολλά με την πρώτη δόση. Ήδη ανακαλύπτεται και διαπιστώνεται από τα περιστατικά κρουσμάτων που παρουσιάζονται σε ήδη εμβολιασμένους. Φυσικά η Pfizer θα πάρει, όπως ανακοινώθηκε, 15 δισ δολάρια από τις πωλήσεις των εμβολίων το 2021!

Εδώ στην Ελλάδα η κυβέρνηση ετοιμάζεται να επιβάλει καθολικό lockdown, έτσι τουλάχιστον γράφουν και λένε τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, ενώ ο καθηγητής της Φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας υποστηρίζει ότι ο εγκλεισμός του γενικού πληθυσμού ενισχύει τα θανατηφόρα στελέχη του κορονοϊού. Όπως είπε, όταν δεν περιορίζεις τη μετάδοση, τότε ο ιός μεταλλάσσεται σε ηπιότερες μορφές, διότι αυτοί που πεθαίνουν παίρνουν μαζί τους τα επιθετικά στελέχη. Μέσα σε έξι μήνες θα επικρατούσαν ελαφρά στελέχη του ιού. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων ανθρώπων κουβεντιάζουν για γενικό lockdown και θάβουν ολόκληρη τη σπονδυλική στήλη της οικονομίας, το λιανεμπόριο και την εστίαση, ενώ χθες είχαμε 22 θανάτους από τους οποίος 95,5% είχαν βαριά νοσήματα ή ήταν άνω των 70 ετών. Από τον χθεσινό αριθμό των διασωληνωμένων, δηλαδή τους 244, το 86,5%, δηλαδή οι 211 έχουν υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

πηγή:crashonline.gr



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.