ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ


Από την Κυριακή που ξεκίνησε η κακοκαιρία μέχρι και σήμερα το μόνο που βλέπουμε και βιώνουμε είναι κωμικοτραγικές καταστάσεις, με πρωταγωνιστές, ένα ανίκανο τσούρμο ''ά(χ)ριστων'' ανθρώπων που περιφέρονται σε κανάλια κι εκπομπές κάνοντας ανόητες δηλώσεις.
Δε θα πω για τον ανεκδιήγητο υπουργό Χρυσοχουντίδη ούτε για τον υποτακτικό Χαλβαδιά.
Τα ονόματα δεν είναι τυχαία, τους αντιπροσωπεύουν απόλυτα..

Αυτός ο Μητσοχουντίδης όμως, όσο και να θες να τον συμπαθήσεις δε γίνετε.
Το ψέμα είναι στην άκρη της γλώσσας του και ξεπετάγεται σε κάθε ευκαιρία. Αν δεν του δώσουν γραπτώς αυτά που πρέπει να πει, τα μαργαριτάρια ξεπετιούνται το ένα μετά το άλλο.
Αυτός ο κατά τα άλλα συμπαθής κύριος κρατάει την τύχη της Ελλάδος και όλων μας, στα χέρια του!

Ένα πλάσμα άβουλο χωρίς νου παίρνει αποφάσεις για μας.
Παίρνει ή απλά ακολουθεί;
Ο κόσμος ''καίγεται'' κι αυτός χτενίζετε, στην κυριολεξία.
Μιλάει για καταστροφές και θανάτους και η έκφραση του είναι λες και λέει ανέκδοτο!
Ακολουθεί τυφλά το σχέδιο εξόντωσης της χώρας που έφτιαξε η Γερμανία μαζί με τον μπαμπά του. Θα μου πεις πληρώθηκαν και πρέπει να τελειώσουν τη δουλειά. Ποια δουλειά; Να ξεπουλήσουν την Ελλάδα λες κι είναι τσιφλίκι τους.
Γιατί δεν τον άφησαν να γίνει κωμικός και τον έκαναν πολιτικό;

Γελάκια και ναζάκια μαζί με το συφερτό του την ώρα που πολίτες είχαν μείνει χωρίς νερό και ρεύμα και είχαμε και θανάτους λόγω του ψύχους λες και δεν είχε ξαναχιονίσει ποτέ! 
Το μόνο που μας είπε με σοβαρότητα ήταν να βγάλουμε τα παιδιά να παίξουν στο χιόνι!!!
Την ίδια ώρα, νύχτα πάντα, περνούν νομοσχέδια ξεπουλήματος και υποταγής με αποκορύφωμα το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ όπου έκρυψαν επιμελώς οι συνεργάτες του την αναγνώριση ''εθνικών μειονοτήτων''!!!

Γιατί την έκρυψαν; Μα γιατί ξέρουν πως αν δεν διαβάζεις αυτά που ψηφίζεις, γίνεσαι υπουργός....

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.


ΜΑΤΑ
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.