Για να γλυτώσουν το τομάρι τους τωρα τους φταίει το χιόνι. Έτσι λένε οι ΕΙΔΙΚΟΙ!

ΦΩΤΟ ''Η ΜΠΟΧΑ'' Facebook

Μέχρι και ανάλυση των επιστημόνων του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών χρησιμοποίησε προσπαθώντας  να "κρυφτεί" η κυβέρνηση για το φιάσκο της ετοιμότητας κατά της κακοκαιρίας καθώς στην ανάλυση αυτή τελικά βρέθηκε ο "ένοχος".

Έτσι το Αστεροσκοπείο αναφέρει πως στην κακοκαιρία «Μήδεια» το χιόνι ήταν βαρύτερο σε σχέση με προηγούμενες κακοκαιρίες και ως εκ τούτου έπεσαν πιο εύκολα τα δέντρα!

Αποφάνθηκαν οι ΕΙΔΙΚΟΙ για το χιόνι, όπως κάνουν και οι ΕΙΔΙΚΟΙ για τον κορωνοιό, οι ΕΙΔΙΚΟΙ για την οικονομία, οι ΕΙΔΙΚΟΙ για τον κακό τους τον φλάρο....

Το περίφημο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ τους, έφερε το τέλος τους.

Θέλησαν να συγκεντρώσουν όλες τις εξουσίες σ' αυτό το περίφημο ''επιτελικό'' κράτος με ''άρχοντα'' έναν ά(χ)ριστο.
Για την καταστροφή από την κακοκαιρία και τους θανάτους των συνανθρώπων μας φταίει που ήταν βαρύ το χιόνι!!! Ούτε ένα μικρο παιδί δε θα έλεγε τόσο ηλίθια δικαιολογία.

Ο επιτελάρχης είναι ένας ΑΧΡΗΣΤΟΣ που δε μπορεί να αρθρώσει ούτε μια πρόταση σωστά πόσο μάλλον να διοικήσει ολόκληρο κράτος.

Η ανοργανωσιά τους και η καταστροφή όλων των δημοσίων  υπηρεσιών  με τους διορισμούς των κολεγιών και όχι άξιων ανθρώπων, τις μεγάλες  αυξήσεις μισθών σε κομματόσκυλα που ο μόνος ρόλος τους είναι να αρρωστήσουν οτιδήποτε υγιές για να ξεπουληθεί χωρίς αντιδράσεις.

 Αυτό έκαναν τις ημέρες της κακοκαιρίας, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΔΕΗ ΜΑΣ, αφού πρώτα τη διέλυσαν τα τσιράκια του επιτελικού κράτους.

Μια ολόκληρη εβδομάδα χάθηκε και ο ιός και οι ΕΙΔΙΚΟΙ του!
Μόνο οι υπερπληθής προσληφθέντες αστυνομικοί των προστίμων δεν χάθηκαν. 
Αυτοί εκεί, στη θέση τους να κόβουν πρόστιμα για το ''ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ''.

Ένα επιτελικό κράτος που ευνοεί μόνο ΜΚΟ και μάλιστα όχι όποιες κι όποιες αλλά αυτές που έχουν πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του επιτελάρχη. Ένα επιτελικό κράτος που ακυρώνει  οποιοδήποτε  αξιοκρατικό  ''διαγωνισμό'  για δημόσιες και σημαντικές  θέσεις  εξουσίας  και δίνει αυτές τις θέσεις σε κολλητούς. 
Όταν μάλιστα οι ''εκλεκτοί'' είναι του κοινού ποινικού δικαίου και αποκαλύπτονται, κάνει πως δεν τους ξέρει!!!!
Ειδικά αν είναι μπλεγμένες και οι ΜΚΟ του στενού κύκλου....

Μια χιώτικη παροιμία λέει: Πρωτοκλανιστής- πρωτομυριστής, που σημαίνει οτι αυτός που κλάνει είναι κι πρώτος που μυρίζει τη βρώμα του. Έτσι και η ΜΚΟ της εξαδέλφης βγήκε πρώτη πρώτη να πει πως δεν ''έκλασε'' αυτή.......

Το επιτελικό κράτος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ρίχνει τις ευθύνες στους πολίτες επικαλούμενο την ''ατομική ευθύνη''.  Ευθύνη του επιτελικού κράτους δεν υπάρχει. 
Το επιτελικό κράτος δε φταίει ποτέ και για τίποτα , φταίνε όλοι οι άλλοι....

Και βγαίνει ο επιτελάρχης και μας κουνά το δάχτυλο και μας απειλεί και μας μαλώνει θυμωμένος γιατι ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Η γιαγιά μου έλεγε: Της στραβής ψ@@@ς, οι τρίχες της φταίνε.

ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΒΑΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ; 
ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙ.


ΜΑΤΑ



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.