Είναι ΄΄μόδα΄΄ η κλειδαρότρυπα ή κρύβει κάτι πιο βαθύ;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 8/2/2021
Κάποια στιγμή ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε πει: ''Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, τα λεφτά δεν θα είχαν σημασία''.

Όλος ο κόσμος στηρίζεται στη δημιουργία και  στη  διαιώνιση του είδους. 
Σε όλο αυτό υπάρχουν στιγμές που κυριαρχούν τα ένστικτα.
Οι άνθρωποι συχνά βρίσκουν το ταίρι τους στον φιλικό και στον εργασιακό τους χώρο. 
Οι άνθρωποι που είναι ευρέως γνωστοί ειδικά, πάντα έχουν ταίρι από τον ίδιο χώρο εργασίας.
Άνθρωποι εκτός χώρου δε μπορούν να διαχειριστούν εύκολα τις εκδηλώσεις θαυμασμού , τα δώρα, τα γράμματα στο πρόσωπο του συντρόφου τους.
Το φλερτ λοιπόν στους εργασιακούς χώρους είναι κάτι κοινό για όλους.
Πολλές φορές μπορεί να είναι άκομψο ή και πιεστικό.
Φυσικά δε μιλάμε  για περιπτώσεις βίας που είναι κακουργήματα και πρέπει να καταγγέλλονται στις αρχές.
Εδω και μέρες γίνετε ξαφνικά ένας ντόρος ειδικά στον κόσμο του  θεάτρου. 
Αποκαλύπτονται από άκομψα 'φλερτ', μέχρι  πιεστικά  λόγω  θέσης  εξουσίας.
Το περίεργο  σε αυτή την περίπτωση είναι πως γίνετε ξανά σε περίοδο  πριν από εκλογές.
Το ίδιο δεν συνέβη και στις ΗΠΑ; Πόσες βγήκαν και κατήγγειλαν πως είχαν παρενοχληθεί από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Το ''έργο'' έφτασε κι εδώ. Αν παρατηρήσουμε τα γεγονότα και δούμε με ψυχραιμία και όχι συναισθηματικά το ποιοι βγαίνουν στα μανταλάκια θα διαπιστώσουμε πως έχουν να κάνουν με την αντιπολίτευση. Είναι δηλαδή άτομα που είτε έχουν πολιτευθεί, είτε έχουν  υποστηρίξει άλλα κόμματα εκτός  του  κυβερνώντος.
Σε καμία περίπτωση δεν επικροτούμε τέτοιες συμπεριφορές, ειδικά όταν  έχουν να κάνουν με ανήλικα παιδιά κάτω των 18 και όχι των 15 που θέλουν κάποιοι....ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΡΕΜΑΛΑ.

Όταν συμβαίνουν λοιπόν τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να πηγαίνουν στη δικαιοσύνη όσο το δυνατόν πιο σύντομα κι αυτό γιατί η  νομοθεσία  προβλέπει   περιθώριο 3 μηνών,  μετά χάνεται  όποιο  δικαίωμα για καταγγελία!
Γιατί λοιπόν τώρα και μάλιστα γιατί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
Γιατί τόσο μένος, τόσα χρόνια μετά για άτομα που θα μπορούσαν να έχουν σταματήσει την απρεπή συμπεριφορά τους με καταγγελία στο σωματείο τους όταν συνέβησαν τα γεγονότα και φυσικά τη στήριξη των υπολοίπων του κλάδου που δε θα αδιαφορούσαν σε περίπτωση υποτροπής κι επανάληψης απρεπούς συμπεριφοράς;
Η πολιτική τι σχέση με όλο αυτό; Όταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει μιλήσει για άλλα κι άλλα  σημαντικά πράγματα και βγαίνει και λέει ''πείτε τα μη φοβάστε'' σε μια εποχή που με πρόσχημα τον ιό ο πολιτισμός πεινάει κυριολεκτικά. Όταν πέφτουν καρφιά από κόμματα σε υπουργούς για συγκαλύψεις...
Όταν ετοιμάζεται εθνική προδοσία ή κάποια μεγάλη απάτη η ''κλειδαρότρυπα'' έχει την τιμητική της.
Θυμάστε τον Στρος Κάν; Τη Τζούλια με τις ταινίες της στα περίπτερα;
Την ίδια ώρα που όλοι ασχολούνταν με αυτά, από πίσω γίνονταν τέρατα που πληρώνουμε ακόμα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΥΤΕΣ. 
ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ, ΣΥΖΥΓΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΠ.
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;
 ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ''ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ'' ΟΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΠΡΕΠΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΠΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12, ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΚΛΠ. 
ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΑ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΑΝΤΑ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΕΙΧΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ. 

ΑΥΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΝ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ  ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑΤΙ;


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.