Κλειδιά για τον Άδωνι.


Πριν από λίγες ημέρες οι επαγγελματίες της εστίασης υποστήριξαν πως θα δώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους στο Μαξίμου, καθώς δεν μπορούν πλέον να τις συντηρούν. Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε με ειρωνείες σ' αυτό υποστηρίζοντας πως θα έπαιρνε τα κλειδιά από όποιον εστιάτορα θα ήθελε να τα παραδώσει.
Οι ειρωνείες του κ. Γεωργιάδη έχουν εξοργίσει τους επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν ξεσηκωθεί! Πρόσφατα «καρντάσης» από την Θεσσαλονίκη έστειλε τα κλειδιά του στον υπουργό, ενώ πλέον παρόμοια κίνηση κάνουν και στη Λάρισα και στην υπόλοιπη χώρα.

Συγκεκριμένα στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα έχει τοποθετηθεί κάδος όπου επαγγελματίες της εστίασης αφήνουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους στο πλαίσιο της κινητοποίησης που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.

Παράλληλα, αναγράφεται η φράση «κλειδιά για τον Άδωνι», μετά και από την πρόσφατη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ότι θα έπαιρνε τα κλειδιά από όποιον εστιάτορα θα ήθελε να τα παραδώσει.

 Ο Γεωργιάδης προσπάθησε να μαζέψει  τα όσα είπε χαρακτηρίζοντας τη φράση του «λεκτική υπερβολή», όμως και αυτή η δήλωση βάρυνε ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, επιτροπή θα παραδώσει  τα κλειδιά που θα μαζευτούν στο Μέγαρο Μαξίμου.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.