Δημήτρης Λιγνάδης: Εισαγγελική έρευνα για πιθανή εμπλοκή ΜΚΟ με ανήλικους πρόσφυγες


Παρέμβαση της Εισαγγελίας και για το ενδεχόμενο ΜΚΟ να έστελναν ανήλικα προσφυγόπουλα στον Δημήτρη Λιγνάδη, δήθεν για να παρακολουθούν θεατρικά μαθήματα.

Έτσι, αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας για να διερευνηθεί η βασιμότητα των δημοσιευμάτων για ενδεχόμενες έκνομες πράξεις που τελέστηκαν κατά την περίοδο 2017-2018 σε βάρος ασυνόδευτων  ανηλίκων προσφύγων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προσφυγόπουλα από τουλάχιστον τρεις ΜΚΟ προωθούνταν για μαθήματα θεάτρου στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.