Αποτυχημένη απόπειρα πειρατείας σε ελληνόκτητο τάνκερ, στον κόλπο της Γουινέας



Σύσσωμο το πλήρωμα είχε προλάβει να «ταμπουρωθεί» στη θωρακισμένη γέφυραΕπίθεση από πειρατές δέχτηκε το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο MV Sea Phantom, ενώ έπλεε ανοιχτά του Καμερούν!

Η απόπειρα πειρατείας εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) στο ελληνικής ιδιοκτησίας και υπό σημαία Νήσων Μάρσαλ δεξαμενόπλοιο, ενώ έπλεε 115 ναυτικά μίλια ανοικτά του Κρίμπι του Καμερούν, στον κόλπο της Γουινέας. Σύμφωνα με πληροφορίες του safety4sea, όταν οι πειρατές επιβιβάστηκαν στο πλοίο, το σύνολο του πληρώματός του είχε συγκεντρωθεί στη θωρακισμένη γέφυρα και είχε ξεκινήσει κινήσεις αποφυγής.

το σημείο όπου έλαβε χώρα η απόπειρα πειρατείας

Ως αποτέλεσμα το δεξαμενόπλοιο που είχε αποπλεύσει από το Τόγκο με προορισμό το Καμερούν, κατάφερε να καταπλεύσει με ασφάλεια στο λιμάνι του Μάλαμπο, στην Ισημερινή Γουινέα, με όλα τα μέλη του πληρώματος να χαίρουν άκρας υγείας.

https://www.newsbreak.gr

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.΄


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.