Κατέρρευσε κτίριο στην Πατησίων




Κατέρρευσε μέρος εγκαταλελειμμένου κτιρίου στην Πατησίων και συγκεκριμένα στη συμβολή με την οδό Σαρανταπόρου, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 9 πυροσβέστες με 6 οχήματα, εκ των οποίων 3 της ΕΜΑΚ και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ με τον διασωστικό σκύλο.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο εσωτερικό του κτιρίου εντοπίστηκε άνδρας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει κι άλλος εγκλωβισμός, ενώ άγνωστο παραμένει και το αν υπήρξε τυχόν τραυματισμός διερχόμενου πεζού κάτω από το κτίριο.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.