Άσκηση Γαλάζια Πατρίδα ανακοίνωσε η Τουρκία “πακέτο με τις διερευνητικές”


Στο ΥΠΕΞ αναμένουν απάντηση από την Τουρκία για την ημερομηνία που θα συνεχιστούν οι διερευνητικές συνομιλίες στην Αθήνα. Για το πρώτο πενθήμερο του Μαρτίου λένε… Στο μεταξύ το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε άσκηση με την ονομασία “Γαλάζια Πατρίδα” , στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο μεταξύ 25 Φεβρουαρίου-7 Μαρτίου 2021!

Στη γραπτή δήλωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας , αναφέρεται  ότι η άσκηση Blue Vatan-2021 ήταν μία από τις προγραμματισμένες ασκήσεις της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων.

Στην άσκηση, από τη Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων θα έχουν συμμετοχή 82 πλοία, 5 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, 12 ελικόπτερα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, Amphibious Marine Corps, Underwater Assault, Underwater Defense ομάδες, ελικόπτερα γενικής χρήσης και επιθετικά ελικόπτερα , F-16, F-4 και ιπτάμενα ραντάρ.

www.militaire.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.