Ιταλία: Ελληνίδα φοιτήτρια μαχαιρώθηκε από τον πρώην της - Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση



Μια Ελληνίδα φοιτήτρια στην Ιταλία, 21 ετών, μαχαιρώθηκε από τον πρώην της, ο οποίος είχε ήδη προσπαθήσει να τη δηλητηριάσει με μια σύριγγα, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Il Giornale.

Η Ελληνίδα φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Τορίνο, δεν είχε βρει το θάρρος να καταγγείλει τον πρώην φίλο της. Έτσι ο Jetmir Kurtsmajlaj, ένας 27χρονος Αλβανός, έκανε πράξη τις απειλές του. Στην αρχή προσπάθησε να τη δηλητηριάσει, αλλά δεν το κατάφερε. Έτσι τη μαχαίρωσε εν μέση οδώ αφήνοντάς τη σε μια λίμνη αίματος. Τώρα η άτυχη φοιτήτρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Οι απειλές και μετά το δηλητήριο

Παρόλο που η σχέση του ζευγαριού διήρκεσε λίγους μήνες, ο 27χρονος Αλβανός δεν μπορούσε να αντέξει τον χωρισμό. Έτσι αρχικά ξεκίνησε να εκφράζεται με μίσος προς την κοπέλα γράφοντας απειλές εναντίον της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα σε σκοτώσω» την απειλούσε συχνά στέλνοντάς της ιδιωτικά μηνύματα στο Instagram. Η φοιτήτρια είχε αρχίσει να φοβάται πάρα πολύ, αλλά αποφάσισε να μην τον καταγγείλει για να αποφύγει τα αντίποινα. Έκανε, λοιπόν, υπομονή, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή ο πρώην της θα ηρεμήσει.

Στις 16 Φεβρουαρίου, τον συνάντησε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή San Salvario του Τορίνο. Ο πρώην της της είχε στήσει ενέδρα, προσπαθώντας να της καρφώσει μια σύριγγα η οποία περιείχε δηλητήριο.

Η φοιτήτρια όμως κατάφερε να βγει από το σπίτι πριν να ήταν πολύ αργά και έτσι γλίτωσε. Κι ενώ ήταν έτοιμη να καταγγείλει τα πάντα στην Αστυνομία, για ακόμα μια φορά δίστασε, δεν το έκανε.

Έτσι ο πρώην φίλος της έβαλε μπροστά το δεύτερο σχέδιό του. Την παρακολούθησε και κατέστρωσε άλλο σχέδιο δολοφονίας.

Οι μαχαιριές στην πλατεία

Παρόλο που η κοπέλα φοβόταν και ήξερε ότι ο πρώην της δεν θα ηρεμούσε, ένας αιφνιδιασμός εκ νέου από τον 27χρονο Αλβανό σε ένα πάρκο την έστειλε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Η τύχη τής έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Παρουσία μερικών περαστικών, ο νεαρός άνδρας την πέταξε στην άσφαλτο χτυπώντας την επανειλημμένα στο σώμα με κλοτσιές και γροθιές. Στη συνέχεια, έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο από το παντελόνι του, τη μαχαίρωσε βαθιά στην κοιλιά και εξαφανίστηκε.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, όπου βρήκε την άτυχη κοπέλα μέσα σε μια λίμνη αίματος. Την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Η Ελληνίδα φοιτήτρια υποβλήθηκε σε επέμβαση 6 ωρών. Η κατάστασή της παραμένει σοβαρή.

O δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αρκετοί πάντως ήταν οι μάρτυρες που είδαν το τι συνέβη.

Η αδερφή της φοιτήτριας ήξερε για μια συνάντηση η οποία θα γινόταν την περασμένη Κυριακή το απόγευμα.

«Μου έγραψε ότι ήταν μαζί του. Με ενημέρωσε ότι όλα ήταν καλά και ότι θα μου τηλεφωνούσε αργότερα. Αργά το βράδυ οι Καραμπινιέρι ήρθαν στο σπίτι μου και με ενημέρωσαν ότι η αδελφή μου ήταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο», ανέφερε σε δηλώσεις της στην La Stampa.

Πηγή: Il Giornale, La Stampa

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.