ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ; ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΜΥΡΙΖΕΙ


Που το πάνε τελικά; Άρωμα συγκάλυψης πλανάται στον αέρα.
Βγήκε στη δημοσιότητα μια δήλωση του Λιγνάδη  πως είναι εθισμένος στο σεξ!
Δε θα ήταν περίεργο αν το είχε πει χωρίς να υπάρχει  κάποιο  προηγούμενο.  Εδώ όμως έχουμε μια δήλωση 10 χρόνια πριν και μάλιστα μετά από το περιστατικό με την επίθεση εναντίον του. Μήπως φοβόταν την αποκάλυψη και προσπάθησε να καλυφθεί  πίσω  από  έναν εθισμό;  Δε θα είναι ο πρώτος.
Πολλοί διάσημοι και μη, έχουν καλύτερη μεταχείριση αν ισχυριστούν  εθισμό σε ουσίες ή συμπεριφορές...

Όλο αυτό  ξεκίνησε από την Μπεκατώρου, η οποία είναι κοντά στον Πρωθυπουργό  κι εκείνος μαζί με την ΠτΔ ζήτησαν να ανοίξουν τα στόματα.
Τα στόματα άνοιξαν για ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που λόγω των lockdown κυριολεκτικά πεινάει... Άνοιξαν για ανθρώπους που ανήκουν κυρίως στο χώρο της αντιπολίτευσης.
Ξαφνικά όμως αυτό γύρισε και προς την κυβέρνηση. Ή μήπως ούτε αυτό έγινε τυχαία;

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ.
 ΣΕ ΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ''ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ'' ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ.  ΕΔΩ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.  ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΛΑΓΙΩΣ.  ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.