ΕΥΒΟΙΑ-Πυροβολισμοί στη Νέα Αρτάκη απο Ρομά


Επεισοδιακή νύχτα στη Νέα Αρτάκη με Ρομά να προκαλούν επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Συναγερμός της ΕΛΑΣ στην Εύβοια και συγκεκριμένα στη Νέα Αρτάκη το βράδυ της Κυριακής καθώς σημειώθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το eviathema.gr, λίγο μετά τις 22:00, ένα άσπρο φορτηγάκι με αθηναϊκές πινακίδες εθεάθη κοντά στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, στο οποίο επέβαιναν Ρομά.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι Ρομά προκαλούσαν φθορές σε παρκαρισμένα οχήματα, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς.

Λίγο αργότερα το όχημα εξαφανίστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με κατεύθυνση προς το παλιό ΚΤΕΟ.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών. 

ΠΗΓΗ: eviathema.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.