Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας στο λόφο του Στρέφη



Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής ένας ηλικιωμένος άνδρας μέσα στο πάρκο του λόφου του Στρέφη στο κέντρο της Αθήνας.

Τον άνδρα βρήκε διερχόμενος πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Ο νεκρός είχε αίματα στο παντελόνι του. Εάν επρόκειτο για θάνατο από παθολογικά αίτια ή εγκληματική ενέργεια (πιθανότερη θεωρείται η πρώτη εκδοχή), θα το δείξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Το ηλικιωμένο θύμα, πιθανότατα Έλληνας ηλικίας περίπου 70 ετών, δεν είχε πάνω του έγγραφα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις Αρχές στην ταυτοποίησή του.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.