Ακρίτα: Ο φάκελος για την εμπλοκή ΜΚΟ στο κύκλωμα παιδεραστίας, έχει εξαφανιστεί!



Μία ανάρτηση  της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, δίνει νέα διάσταση για την υπόθεση Λιγνάδη.

Πάρα λοιπόν τις μαρτυρίες, τις δημοσιογραφικές αποκάλυψης και την αρθρογραφία για την σχέση εκμετάλλευσης Λιγνάδη με ανήλικα προσφυγοπούλα από ΜΚΟ, ο συγκεκριμένος φάκελος έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί! Όπως βέβαια δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος έδωσε την εντολή να κλείσει ο έλεγχος κατά του Λιγνάδη και της συμμορίας παιδεραστών που φέρονται να διενεργούσαν οι αρχές και μάλιστα ειδικό κλιμάκιο της ελληνικής αστυνομίας, το 2012.

Δείτε τι έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος:

Αυτοί που ουρλιάζουν πιο δυνατά για τις φωτογραφίες με τον Λιγναδη σε πρεμιέρες είναι οι ιδιοι που όταν στο διπλανό τους διαμέρισμα γίνεται βιασμός, κακοποίηση, δολοφονία, εκείνοι ‘πέφτουν από τα συννεφα’ γιατί ο θύτης ‘δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά’.
Όπως οι κάτοικοι του Μεταξουργείου που συγκέντρωναν υπογραφές να φύγει ο Λιγνάδης από τη γειτονιά. Ενώ, όταν μπαινόβγαιναν ανήλικα προσφυγόπουλα στην πολυκατοικία κι ακούγονταν κλάματα γοερά στο διαμέρισμα, κανείς από αυτούς δεν πήγε στην Αστυνομία.
ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ το 2012 κατήγγειλε τους παιδοβιασμους, τιμή και δόξα στον άνθρωπο αυτόν.
Παρεμπιπτόντως, επειδή έκανα έρευνα για το θέμα, σάς πληροφορώ ότι ο φάκελος για το κύκλωμα παιδεραστίας με πιθανή εμπλοκή ΜΚΟ δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. Άνοιξε η γη και το κατάπιε!

newsbreak.gr
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.