Διάβημα της Ελλάδας κατά της Τουρκίας με αφορμή το «Τσεσμέ»Προφορικό διάβημα της Ελλάδας έγινε κατά της νέας παράτυπης τουρκικής Νavtex για το ωκεανογραφικό σκάφος «Τσεσμέ» από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 12 Μαρτίου. 

Αναμένεται να σταλεί και ρηματική διακοίνωση, αργότερα σήμερα, όπως διευκρίνισε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Αλέξανδρος Παπαϊωάννου στο πλαίσιο ενημέρωσης των διπλωματικών συντακτών.

Το διάβημα πραγματοποιείται ενώ η ελληνική πλευρά έχει προτείνει ημερομηνίες για τον 62ο γύρο των διερευνητικών που θα διεξαχθούν στην Αθήνα και αναμένει την επίσημη απάντηση της τουρκικής πλευράς.

Όπως διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ οι ημερομηνίες αφορούν τις αρχές του επόμενου μήνα.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.