ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΉΓΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ


Τα πρόστιμα είναι 300 ευρώ για τους πελάτες που περιμένουν να παραλάβουν τον καφέ τους μέσα στο μαγαζί και 3.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις που τους το επιτρέπουν.

Χαρακτηριστικό της εξάντλησης των πολιτών για τα αυστηρά μέτρα ήταν το επεισόδιο που κατέγραψε το Star με έναν πελάτη να διαμαρτύρεται για το πρόστιμο που έλαβε επειδή βρισκόταν στο κατάστημα.

«Έχουμε φάει που έχουμε φάει, τόση ανεργία εδώ και τόσο καιρό, μου δίνεις πρόστιμο τώρα επειδή μπήκα να πληρώσω στο μαγαζί. Τι να τον κάνω τον καφέ, να τον κλέψουμε; Να μην πιω; Τι θέλετε;» ακούγεται να λέει έξαλλος ο πελάτης.

Κάποιος από το κλιμάκιο το ελέγχου σχολίασε «Είσαστε δύο μέσα στο κατάστημα» και οι διαμαρτυρόμενοι αντέκρουσαν με… αποστομωτική απάντηση: «Τι είμαστε; Και εσείς που μπήκατε, γίναμε 5. Τι θέλετε να παίξουμε μπιρίμπα;».

ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ''ΑΝΤΕΧΕΙ'' ΑΚΟΜΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ. 
ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.