Ορεστιάδα: Μπουκάλια, κροτίδες και αποδοκιμασίες κατά του Μηταράκη - Βίντεο



Ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης βρέθηκε στον Έβρο όπου συγκεντρωμένοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με συνθήματα, αποδοκιμασίες, ενώ πέταξαν μπουκάλια και κροτίδες.

Έντονες αποδοκιμασίες, κροτίδες και μπουκάλια με νερό επιφύλαξαν συγκεντρωμένοι στον Έβρο και συγκεκριμένα στο δημαρχείο της Ορεστιάδας όπου βρέθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης στο πλαίσιο επίσκεψης.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, αγανακτισμένοι πολίτες συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το μεταναστευτικό, ενώ αστυνομικές δυνάμεις ήταν παρατεταγμένες πέριξ του δημαρχείου της Ορεστιάδας.





Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.