Η ανέμελη προκλητικότητα στην Ικαρία.

Δεν είναι ανέμελος είναι προκλητικός....

Ένα μεγάλο γλέντι με αρκετά άτομα φαίνεται πως διοργανώθηκε προς τιμήν του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του το Σάββατο στην Ικαρία.

Το γλέντι φαίνεται ότι έγινε στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη και όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς στο βίντεο που δημοσιεύει το News 247, δεν υπάρχουν αποστάσεις.

Στο βίντεο φαίνεται ο πρωθυπουργός και μια συνοδεία με πάνω από 50 άτομα, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής να ανεβαίνουν τα σκαλιά και στη συνέχεια να βρίσκονται στο γλέντι στο σπίτι του βουλευτή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, στο παραδοσιακό γλέντι και στο τραπέζι που διήρκεσε μία ώρα παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Αίσθηση προκαλεί ότι το συγκεκριμένο γλέντρι έγινε την ημέρα που επιβλήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ένα νέου τύπου lockdown με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα και κλειστά μαγαζιά.

Δείτε το βίντεο

Το συνωστισμό στο τραπέζι που παρέθεσε στον πρωθυπουργό ο βουλευτής Σάμου της ΝΔ, Χρ. Στεφανάδης, στο σπίτι του στην Ικαρία, κατά τη σημερινή επίσκεψη Μητσοτάκη στο νησί, καταγγέλλει και μια κάτοικος της περιοχής, η οποία ανάρτησε και τη  φωτογραφία.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.