Γιατρός στην Ικαρία αρνήθηκε να χαιρετήσει τον πρωθυπουργό


Σε φιάσκο εξελίχθηκε το ταξίδι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ικαρία, καθώς μετά τις αποδοκιμασίες από τους κατοίκους και ένας γιατρός τον αγνόησε επιδεικτικά. 

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός πήγε να χαιρετίσει έναν γιατρό σε νοσοκομείο της Ικαρίας, δίνοντας του το χέρι του με γροθιά, με τον γιατρό όμως να κρατάει τα χέρια του σταυρωμένα πίσω από την πλάτη του, αποδοκιμάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα κυβερνητικά μέτρα για τον κορωνοϊό. 

ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΞΕΘΩΡΙΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.