Άντρας κατέβασε την ελληνική σημαία στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και καμάρωνε το κόκκινο κασκόλ


Ένα μη σύνηθες περισταστικό συνέβη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης γύρω στις 14:00 το μεσημέρι.Ένας άντρας προέβη  σε υποστολή της ελληνικής σημαίας και εκ νέου έπαρση αυτής βάζοντας ένα κόκκινο κασκόλ-ύφασμα πάνω από αυτήν .   «Ποια κυματίζει πρώτα;» φώναξε κάποια στιγμή σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα .Η αστυνομία  βρέθηκε αμέσως στο σημείο και συνέλαβε τον άντρα.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΝΩ ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ, ΜΚΟ ΘΕΤΟΥΝ ΘΕΜΑ  ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ «Οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης αγωνίζονται για την αναγνώριση της «τουρκικής» ταυτότητάς τους για πάνω από 30 χρόνια. Οι αποφάσεις που έλαβε η ΕΣΔΑ υπέρ της μειονότητας δεν έχουν εφαρμοστεί εδώ και χρόνια. Θα είμαστε πάντα μαζί με τους ομογενείς μας στο δίκαιο αγώνα τους», αναφέρει το Τ/ΥΠΕΞ, ενώ στη φωτογραφία που ανήρτησε, στο σχετικό πανό αναγράφεται το σύνθημα «το μόνο μας έγκλημα είναι ότι είμαστε Τούρκοι».

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΤΟ ''ΘΕΜΑ'' ΤΟΥ ΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΛΙΓΝΑΔΗ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΔΑΦΩΝ;;;;;;;


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.