Νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου του Σ.Βαλυράκη



Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη.

Συγκεκριμένα, ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια δίνει λίγες πιθανότητες να έχει χτυπηθεί από την προπέλα του δικού του σκάφους.

«Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε να κάθεται στην πλώρη του σκάφους, κάτι που δεν προκύπτει», ανέφερε ο πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες.

Την ίδια ώρα, ο διορισμένος από τη εισαγγελία Χαλκίδας πραγματογνώμονας ζητά να διοριστεί και ένας δεύτερος πραγματογνώμονας, προκειμένου να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα.

Οι αλιείς της περιοχής, από την άλλη μεριά, σκέφτονται να κινηθούν νομικά κατά του αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος είχε καταθέσει ότι είχε δει ένα αλιευτικό σκάφος δίπλα στη βάρκα του Σήφη Βαλυράκη λίγο πριν το περιστατικό.

pronews.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.