Κίνα: Το Πεκίνο αρνείται τις υπόνοιες ότι υποστήριξε το πραξικόπημα στη ΜιανμάρΤο υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας απέρριψε σήμερα τις υπόνοιες ότι υποστήριξε ή έδωσε τη σιωπηλή συγκατάθεσή του στο στρατιωτικό πραξικόπημα που πραγματοποιήθηκε προχθές, Δευτέρα, στη γειτονική Μιαννάρ.

"Οι σχετικές θεωρίες δεν είναι αληθείς. Ως φιλική, γειτονική της Μιανμάρ χώρα, ευχόμαστε όλες οι πλευρές στη Μιανμάρ να μπορέσουν να επιλύσουν καταλλήλως τις διαφορές τους και να διατηρήσουν την πολιτική και κοινωνική σταθερότητα", δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ουάνγκ Ουνεμπίν απαντώντας σε ερώτηση στην καθημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο ανώτατος διπλωμάτης της Κίνας συναντήθηκε τον περασμένο μήνα στη διάρκεια μιας προγραμματισμένης επίσκεψης στην πρωτεύουσα της Μιανμάρ με αξιωματούχους, περιλαμβανομένου του επικεφαλής του στρατού της χώρας, στρατηγού Μιν Αούνγκ Χλενγκ, ο οποίος κατέλαβε αυτήν την εβδομάδα την εξουσία με πραξικόπημα.

 ΑΠΕ - ΜΠΕ

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.