Γύρω γύρω δάσος και στο μέσον ΚΥΤ


Εκπλήξεις από την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην ιστοσελίδα «Ελληνικό Κτηματολόγιο». Δασική έκταση έχει χαρακτηρισθεί μεγάλο μέρος του χώρου όπου σχεδιάζεται να δημιουργηθεί το νέο ΚΥΤ

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Διεύθυνση Δασών Λέσβου, έκανε σήμερα γνωστό ότι αναρτήθηκε στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης Δασικών Χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του Ν.Π.Δ.Δ. “Ελληνικό Κτηματολόγιο”  ο Δασικός Χάρτης των προκαποδιστριακών ΟΤΑ των δήμων Μυτιλήνης και δυτικής Λέσβου. Στο χάρτη φαίνεται και το τμήμα Ελευθεράκου στη θέση Βάστρια της Κοινότητας Νέων κυδωνιών όπου σχεδιάζεται να κατασκευασθεί το νέο ΚΥΤ. Δηλαδή η υπερδομή της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την οποία συζητά σήμερα μετά από αίτηση 11 συμβούλων της μειοψηφίας το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης.

Στο μεγαλύτερο μέρος του η έκταση όπου σχεδιάζεται η δημιουργία της νέας δομής χαρακτηρίζεται ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ δασική έκταση! Αλλά και το σύνολο της περιβάλλουσας το τμήμα του νέου ΚΥΤ έκτασης, με εξαίρεση το χώρο του ΧΥΤΑ (αριστερά στο δασικό χάρτη) έχει χαρακτηρισθεί δασική έκταση.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης δηλαδή συζητά σήμερα τη δημιουργία μιας νέας υπερδομής 5000+ φιλοξενουμένων έκτασης 600 στρεμμάτων στο κέντρο δασικού πυρήνα. Και μάλιστα χαρακτηρισμένου επίσημα ως τέτοιου από το «Ελληνικό Κτηματολόγιο»!

www.stonisi.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.