Γιώργος Φίλης .Εμείς κυνηγάμε πεταλούδες”! ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΕΞΩ ΜΑΣ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΥΘΟ

 To "Τσεσμέ" στο Αιγαίο – Κινείται εκτός περιοχής της Navtex
Γιώργος Φίλης .Εμείς κυνηγάμε πεταλούδες”! ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΕΞΩ ΜΑΣ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΥΘΟ

 Ο Διδάκτωρ Γεωπολιτικής Γιώργος Φίλης που μίλησε στον Focus FM και την εκπομπή “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα” με τη Δέσποινα Μποτίτση.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ Οξύς στην κριτική του για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων

«Εμείς κυνηγάμε πεταλούδες… πρέπει να βγει ο στόλος απέναντι στο Τσεσμέ»,
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΤΙς ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΑΣ ,,,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΥΘΟ ΜΑΣ ??


«Αυτοεξευτελισμό» για τη χώρα μας χαρακτήρισε αυτό που συμβαίνει με το πλοίο «Τσεσμέ» του τουρκικού πολεμικού ναυτικού που κάνει ανενόχλητο “έρευνες” στο Αιγαίο Πέλαγος.

Ο κ. Φίλης τόνισε ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να συνεχίσει τις λεγόμενες “διερευνητικές επαφές” και παράλληλα θα πρέπει να βγεί ο Ελληνικός πολεμικός στόλος απέναντι στο τουρκικό πλοίο. «Εμείς κυνηγάμε πεταλούδες» τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στους χειρισμούς της Κυβέρνησης.

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.