Θλιβερές εικόνες στην Θεσσαλονίκη που θυμίζουν κατοχή



Την ώρα που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βομβαρδίζονται από το φαγοπότι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, και τις ουρές τον παρατρεχάμενων, πολύ σοβαρές εικόνες που προκαλούν θλίψη αποτυπώθηκαν στο φωτογραφικό φακό του Thes.gr στην Θεσσαλονίκη.

Οι εκατοντάδες πολίτες που έτρεξαν για να πάρουν ένα πιάτο φαΐ από επιχείρηση εστίασης η οποία αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν γεύματα στους πολίτες, δείχνουν ότι τα πράγματα στη χώρα δεν πάνε καθόλου καλά. Για την ακρίβεια, είναι εικόνες που έχουμε να ζήσουμε χρόνια στην Ελλάδα και παραπέμπουν μάλλον σε συσσίτια εφιαλτικών περιόδων για την πατρίδα μας.

Οι εικόνες διαδραματίστηκαν στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Πολίχνη, από πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να λάβουν δωρεάν φαγητό.

Συγκεκριμένα, ένας – άξιος πραγματικά – ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης αποφάσισε να προχωρήσει σε μία εξαιρετικά ευγενική χειρονομία και να μοιράσει δωρεάν φαγητό στους κατοίκους της περιοχής. Μαζί με αυτή την ενέργεια, φάνηκε και η γύμνια του κράτους και η μαγική εικόνα που δυστυχώς προωθούν τα ΜΜΕ.

newsbreak.gr

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ... ΚΑΤΟΧΗ 41



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.