Τούρκοι ειδικοδυναμίτες οι συλληφθέντες τον Ασπρόπυργο;ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ; ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ''ΑΣΥΛΟ'' ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ;

Χαρακτηριστικά που ξεπερνούν κατά πολύ αυτά μιας υπόθεσης του απλού ποινικού δικαίου και αγγίζουν ζητήματα εθνικής ασφάλειας φαίνεται να αποκτά η πρόσφατη σύλληψη οπλισμένων Τούρκων στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Όπως αποκαλύφθηκε, οι τρεις Τούρκοι υπήκοοι, οι οποίοι είχαν κάνει αίτηση ασύλου και είχαν μπει στο «σύστημα» εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, ενώ ένας εξ αυτών προσπάθησε να διαφύγει χωρίς επιτυχία, καθώς οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν σε διπλανό αγρόκτημα.

Αυτό όμως που «άναψε κόκκινα λαμπάκια» είναι ο τύπος του οπλισμού τον οποίο κατείχαν. Συγκεκριμένα, στην κατοχή τους βρέθηκαν τύποι αμερικανικών όπλων τα οποία, όπως σημειώνουν ειδικοί επί του θέματος, είναι σχεδόν αδύνατον να σχετίζονται με τον υπόκοσμο, από τον οποίο προτιμώνται κατά κύριο λόγο ευρωπαϊκής και ανατολικής κατασκευής όπλα. Αυτός όμως που έχει πρόσβαση σε αυτά τα όπλα είναι ο τουρκικός στρατός, ο οποίος τα χρησιμοποιεί.

Συγκεκριμένα, όπως γράφτηκε, στην κατοχή των Τούρκων βρέθηκε ένα XD SPRINGFIELD, όπλο που χρησιμοποιείται από τον τουρκικό στρατό, και ένα Smith & Wesson, που επίσης χρησιμοποιείται από τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις! Με δεδομένο μάλιστα ότι βρίσκονται στη χώρα αρκετά μικρό χρονικό διάστημα, από το καλοκαίρι, θεωρείται ιδιαιτέρως δύσκολο να πρόφτασαν να… δικτυωθούν με τέτοιο τρόπο με τις ντόπιες μαφίες, ώστε να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε τέτοιου είδους όπλα.

Φυσικά τα ερωτήματα τα οποία θα κληθούν να απαντήσουν οι συλληφθέντες σχετικά με την προμήθεια των όπλων είναι ίσως η κορυφή του παγόβουνου και θεωρείται ότι από τις απαντήσεις τους δύναται να προκύψουν διάφορων ειδών σενάρια. Ειδικά αφού θεωρείται σίγουρο από τις ελληνικές Αρχές ότι οι μεταναστευτικές ροές χρησιμοποιούνται από την Τουρκία προκειμένου να μεταφέρουν στην Ελλάδα πράκτορες οι οποίοι έχουν συγκεκριμένες αποστολές.


«Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι επικίνδυνοι Τούρκοι παράνομοι τελούσαν υπό καθεστώς ασύλου, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Πώς είναι δυνατό να δίδεται άσυλο σε Τούρκους υπηκόους; Πώς βρέθηκαν αμερικανικά όπλα στα χέρια τους, όταν είναι σχεδόν αδύνατη η πρόσβαση σε αυτά για απλούς παραβατικούς;» σημειώνει η Ελληνική Λύση και όπως υπογραμμίζει φέρνει άμεσα το θέμα στη Βουλή, απαιτώντας εξηγήσεις. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις των αρμόδιων υπουργείων!

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.