Κάλεσμα Γεωργιάδη στην Αλβανία για επενδύσεις στην Ελλάδα


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κάλεσε την επιχειρηματική κοινότητα από την Αλβανία να επενδύσει στην Ελλάδα

Πρόσκληση στην επιχειρηματική κοινότητα από την Αλβανία, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, να επενδύσει στη χώρα μας, απηύθυνε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Ο υπουργός απηύθηνε χαιρετισμό στην εκδήλωση με θέμα «Η επιχειρηματικότητα δεν έχει σύνορα», που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και στην οποία συμμετέχουν Έλληνες και Αλβανοί υπουργοί και εκπρόσωποι φορέων.

Ο Άδ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι οι Αλβανοί επιχειρηματίες είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας, καθώς και ότι πολλοί Έλληνες δραστηριοποιούνται στην Αλβανία, ενώ τόνισε ότι στο μέλλον οι δύο χώρες μπορούν να αποκτήσουν και πιο ισχυρούς οικονομικούς δεσμούς, στο πλαίσιο μιας πιο στενής ευρωπαϊκής σχέσης.

Ακόμη, υπογράμμισε τον κομβικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το Επιμελητήριο στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων, όχι μόνο με την Αλβανία, αλλά με όλα τα Βαλκάνια.

https://www.newmoney.gr

 Σ.Σ. Η  ΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΗΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ,,,,ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ  ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,,,

ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ

ΝΑΤΑΣΑ

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.