Γιατρός στο ΓΝ Κορίνθου αγνοείται από το απόγευμα της ΔευτέραςΆκαρπες παραμένουν οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό ενός γιατρού, πνευμονολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο γιατρός δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του και τους συναδέλφους του, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι. Από την πλευρά του, ο διοικητής του νοσοκομείου, Γρηγόρης Καρπούζης, έκανε έκκληση, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, να γυρίσει κοντά τους και να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντα του.

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω γιατρός, 61 ετών, βρίσκεται στη πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ο ίδιος έχει εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό. Οι έρευνες των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.