Παύση των τακτικών δραστηριοτήτων όλων των ενόπλων δυνάμεων στις ΗΠΑ για να αντιμετωπισθεί ο εξτρεμισμός των λευκών!Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις παραδέχτηκαν , ότι υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με το πώς μπορεί να αντιμετωπισθεί ο εξτρεμισμός των λευκών καθώς και άλλες μορφές εξτρεμισμού στις τάξεις τους και ανακοίνωσαν σχέδια για παύση των τακτικών δραστηριοτήτων όλων των ενόπλων δυνάμεων κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες 60 ημέρες για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Η σχετική απόφαση ελήφθη από τον υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν, που έγραψε ιστορία με το διορισμό του στην ηγεσία του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ ως πρώτου μαύρου ΥΠΑΜ, μετά από μία μακρά σταδιοδρομία που είχε στις τάξεις των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Στη διάρκεια της ακρόασης για την επικύρωση του διορισμού του στη Γερουσία, ο Όστιν είχε υπογραμμίσει την ανάγκη να απαλλαγούν οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ από «τους ρατσιστές και τους εξτρεμιστές».


Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι δήλωσε ότι ο Όστιν διέταξε την παύση των δραστηριοτήτων μετά από συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής των κλάδων των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, οι οποίοι βρίσκονται υπό πίεση για να παρουσιάσουν πρόοδο, στην αντιμετώπιση του εξτρεμισμού μετά τον εντοπισμό εν ενεργεία, αλλά και απόστρατων στελεχών που συμμετείχαν στην κατάληψη του Καπιτωλίου (6 Ιανουαρίου).

Το Πεντάγωνο δεν έχει ακόμη προσδιορίσει πώς θα αντιμετωπίσει τον εξτρεμισμό ούτε έχει δημοσιοποιήσει στοιχεία σχετικά με εκτιμήσεις για τον αριθμό των μελών και στελεχών των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που υποστηρίζουν την εξτρεμιστική ιδεολογία της λευκής υπεροχής. Επίσης δεν έχει ανακοινωθεί σε πόσους στρατιώτες έχουν επιβληθεί πειθαρχικές ποινές για εξτρεμισμό.

militaire.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.