ΕΜ-ΒΟΛΙΟΝ Ή ΑΝΤΙΔΟΤΟΝ ΜΕ ΜΑΣΚΑ;

 



Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλας τας Ελληνίδας.
 Χειμών, χιών εις τούς -7(-15)°C παρά τάς Ουψάλας σήμερον. Κατάλευκη η Ουψάλα (και η Σουηδία) εις χιώνα των 50 εκατοστών, ενώ είχαμε και ρεκόρ χιονοπτώσεως (50-ετίας) με άνω τών 179 εκ. εις την Σκανδιναυϊκήν. Ρεκόρ πλησίον της Ουψάλας, 1951, 187 εκ.
 Ενώ το καταμετρηθέν ρεκόρ το 1926, ανήλθεν εις τα 327 εκ. εις βόρειον Σουηδία, όπως και εις την Νέα Υόρκην.
Αυτά γράφονται διά την Ιστορίαν και πρός «αποζημίωσιν» των κλιματολόγων της Δεκάρας.
 Παρά ταύτα, μέ στέππες, κάμπιες, ακρίδες και πλαστικόν αναμένεται να καλυφθή η Επιφάνεια τής Γαίας. Ακριβώς όπως έχει καλυφθεί και από ανθρωποειδή.
 Διότι όντως έχομεν πληθυσμικήν έκρηξιν εις Ασίαν, Αφρικήν και Αμερικήν Λατινικήν. Όχι όμως εις Ευρώπην, Β. Αμερικήν και Ρωσίαν.
 Τά άνωθι γράφονται ώστε νά αποσοβηθή η αποδημική έκρηξις προς τάς Ευρώπας και την Β. Αμερικήν, όταν σήμερον πλέον η βιομηχανία έχει Κινεζικήν διεύθυνσιν.

Το τί θα απογίνουν εν τω μεταξύ τα εκατομμύρια των ήδη «φιλοξενουμένων» εκ της Τριτοκοσμίας θα αποτιμηθή την επόμενην δεκαετίαν (2030).
Ήδη οι απόγονοι τών μή γηγενών πληθυσμών εις μέγα ποσοστόν αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβιώσεως, καταχρεώνονται και οδηγούνται εις την χοάνην ( την Μαύρη Τρύπα) των καταχρήσεων. «Πως να ζήσω άν εύρω εργασία εις τα 60!» Έλεγεν κάποια 30 ετών, χωρίς «φερε-τζέ».

 Ήδη έχομεν σημειώσει ότι ο Π.Ο.Υ. ευρίσκεται εις τας Κίνας και ερευνά το Wuhan. Επήγαν δηλαδή να παίξουν ποδόσφαιρον εις την έδραν των μεταΜαοϊκών communistas. Και εκείνοι αμέσως με την έναρξιν του αγώνος «σουτάρισαν» την μπάλα εις την κερκίδα του ενός δισεκατομμυρίου και τετρακοσίων εκ. Κινέζων φιλάθλων.
«Πηγαίνετε να ευρείτε τούς Υπευθύνους εις τό Αμέρικα, από εκεί ήλθαν οι ιοί και τα μικρά σωματίδια!...», είπαν.

 Ας συνοψίσωμεν όμως τα Συμβαινόμενα και τα Περιφερόμενα της τελευταίας Δεκαετίας.

 Το εκτελεστικόν όργανον της Διεθνούς Συμμορίας των Τοκογλύφων, της Π Δ (παγκοσμίας διακυβερνήσεως), πρό ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ, το 2011, έδωσεν ΕΝΟΛΗΝ εις την Χίλλαρι Κλίντον ΝΑ ΔΕΙΞΗ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ προς τα ΚΑΤΩ. Προς τον Αφρικανιστήν, Μουαμάρ Καντάφι. Τον φίλον του Τόνυ Βλαίρ και του Γεωργάκη Π. Ούτως ο Μ. Καντάφι εσουβλίσθη ΩΣ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ.
Πρότερον είχεν καταθέσει 3 δις δολλάρια εις τους συγγενείς των θυμάτων του Λόκερμπι. Διότι είχεν την ατυχίαν να φροντίζη τους τρομοκράτας παλαιστινίους εις την Λιβύη.
Εν συνεχεία η κ. Χίλλαρι έδειξεν τον αντίχειρα προς τα ΚΑΤΩ και εις τον Μπασάρ Αλ Άσσαντ της Συρίας τον Απρίλιον του 2012... Εκεί όμως άπέτυχεν, αλλά με τους σύντεκνους Μπαράκ Ομπάμα και Τζόζεφ Μπιντέν εξέθρεψεν τούς ισλαμιστάς και εδημιούργησεν «προσφυγικόν ζήτημα».
 Εν συνεχεία Το Εκτελεστικόν Όργανον εξώθησεν τόν πλανήτης εις τον στρόβιλον κάποιας «ευφάνταστης» πανδημίας-Πανεξαπατήσεως.
Δια τούτο ΟΣΟΙ μασκοφόροι κυβερνήται ανά τήν Ευρώπην ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ τους αυστηρούς περιορισμούς,
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ εις τα εγκληματικά σχέδια των ιθυνόντων του Codex Alimentarius. Όσον συνεχίζετε να εκτελείτε εντολάς της Διεθνούς Τρομοκρατίας των Παγκοσμιοποιητών , ΠΑΥΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ να είσθε Κυβερνήτες Εθνών και Κρατών. Όσον δέ, συνεχίζετε την πολιτικήν «Ανοικτά σύνορα», την πολιτικήν Εξαπατήσεως και Εξαπανδρισμού χιλιάδων δύσμοιρων ανά τον Υφήλιον (κυρίως από Αφρικήν και Ασίαν), ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ. Τέλος ολίγα από έναν σοφόν της νεωτέρας εποχής.
 «Εδήλωσα κατ΄ αρχάς τόν κωδικόν μου.
 Ο τρόπος με τον οποίον ξέρω, σπουδάζω και ευρίσκομαι εις την Ιστορία των Ελήνων έχει τήν προτεραιότητα τής Σχέσεως. Τού Αληθούς, τής Αληθείας. Δέν έχει τήν προτεραιότητα τής Κατανοήσεως. Άρα δέν έχει τήν προτεραιότητα τής Χρησιμότητος.
 Ο Αριστοτέλης το λέγει απεριφράστως. Το ζητείν απανταχού το χρήσιμον είκιστα ἁρμόζει της μεγαλοψύχης καὶ Ελευθερίας.
 Ο σημερινός Πολιτισμός και το κράτος το οποίον επιχειρούμεν θέλομεν να φτειάξωμεν είναι συνδεδεμένον θεμελειωμένον εις την προτεραιότητα της χρησιμότητος». Τάδε έφη Χρήστος Γιανναράς.

 Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
 Ουψάλα

http://deltio11.blogspot.com

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.