ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ 683.850 ευρώ ΠΡΟΣΤΙΜΑ . ΗΡΘΕ Η ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ



ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ  683.850 ευρώ ΠΡΟΣΤΙΜΑ . ΗΡΘΕ Η ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ                                                                                                          

Σε συνολικά 83.251 ελέγχους για την τήρηση των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού προχώρησαν, χθες Σάββατο, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό Σώμα, ΔΙ.Μ.Ε.Α., Ε.Α.Δ., Σ.ΕΠ.Ε, Δημοτική Αστυνομία, Περιφέρειες).

Σύμφωνα με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας εντοπίστηκαν 2.193 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων, επιβλήθηκαν πρόστιμα 683.850 ευρώ, ενώ μία επιχείρηση υποχρεώθηκε σε αναστολή της λειτουργίας της για διάστημα 15 ημερών. Η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε τον κύριο όγκο των ελέγχων (72.968).

Οι κυριότερες παραβάσεις αφορούσαν μη χρήση μάσκας – μη τήρηση αποστάσεων, μη νόμιμη μετακίνηση (χωρίς βεβαίωση ή SMS, μετά την επιτρεπόμενη ώρα), μη τήρηση της αναστολής λειτουργίας/ειδικών κανόνων λειτουργίας του κλάδου και διοργάνωση και συμμετοχή σε ιδιωτικές συναθροίσεις σε οικίες.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.