Πρόεδρος ΕΡΤ, περίπου 6.000 μισθός, Α/ΓΕΕΘΑ ούτε τα μισά! Όλα καλά;

Πρόεδρος ΕΡΤ, περίπου 6.000 μισθός, Α/ΓΕΕΘΑ ούτε τα μισά! Όλα καλά;                                                 


“Η Κυβέρνηση νομοθέτησε η αμοιβή του Προέδρου της κρατικής ΕΡΤ , να είναι ίδια με του Προέδρου του Αρείου Πάγου, περίπου 6χιλ.ευρω. Του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ είναι 2650ε. Απλά το αναφέρω…”

Το αναφέρει ο συνάδελφος δημοσιογράφος Χρήστος Καπούτσης, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και πολύ καλά κάνει…

Δεν είναι σημερινό το πρόβλημα, αλλά αυτό δεν απαλλάσσει τους σημερινούς κυβερνώντες, οι οποίοι επιμένουν -όπως και σε άλλες περιόδους- να θεωρούν το χώρο των ΕΔ “δεδομένο”.

Ειδικά αυτή τη περίοδο που οι Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποιούνται ΠΑΝΤΟΥ, θα ανέμενε κάποιος να υπάρξει κάποια φροντίδα, όχι για το μισθό του Α/ΓΕΕΘΑ, αλλά για τις Ένοπλες Δυνάμεις γενικά. Η διαφορά του μισθού του Α/ΓΕΕΘΑ μ΄ αυτή του προέδρου της ΕΡΤ είναι ενδεικτική.

Θα επισημάνουμε ότι το θέμα δεν έχει να κάνει μόνο με τα οικονομικά. Η σημασία που δίνεται στις ΕΔ είναι μετρήσιμη και με πολλά άλλα, όπως οι ρυθμίσεις αδικιών για το προσωπικό των ΕΔ, ο τρόπος μεταθέσεων-τοποθετήσεων, η αξιοκρατία, η βοήθεια σε θέματα σοβαρά όπως αυτό της στέγασης και πολλά άλλα…

Από την άλλη οι κυβερνώντες απολαμβάνουν την ασφάλεια που τους παρέχουν οι ΕΔ! Θέλουν προσφυγικούς καταυλισμούς; Οι ΕΔ τους “στήνουν” σε χρόνο μηδέν! Δεν έχουν ιατρικό προσωπικό για τους εμβολισμούς; Παίρνουν από τα στρατιωτικά νοσοκομεία! Έπεσαν τα δέντρα από το χιονιά; Σπεύδουν οι στρατιωτικοί να “καθαρίσουν”! Αυτά είναι τα πιο πρόσφατα που έρχονται να προστεθούν στα “μόνιμα”, όπως για παράδειγμα η ιατρική κάλυψη όλου του Αιγαίου, οι μεταφορές ασθενών ,τραυματιών , εγκύων κλπ.

Να πάρει ο πρόεδρος της ΕΡΤ όσα εκτιμά η κυβέρνηση ότι πρέπει να του πληρώσει. Δεν μπορεί όμως να αγνοεί συστηματικά τις ΕΔ από τις οποίες κάθε μέρα κάτι παραπάνω ζητά, εκτός της αποστολής τους.
Από Militaire News

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.