Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή 60χρονος γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου


Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα ο 60χρονος γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου Δημήτρης Σπακουρής. 
 Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του αλλά και τους συναδέλφους του στο “Αχιλλοπούλειο”. 
 Ο Δημήτρης Σπακουρής δεν εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο καθώς από τον Νοέμβριο είχε πάρει άδεια ειδικού σκοπού. Όπως έγινε γνωστό ο 60χρονος είχε προγραμματισμένο ραντεβού σήμερα το πρωί για να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό αλλά δεν εμφανίστηκε. 
 Τον αναζήτησε ο αδερφός του που διαμένει στην Αθήνα στο τηλέφωνο αλλά ο 60χρονος γιατρός δεν απαντούσε. 
 Ο αδερφός του ανησύχησε και ζήτησε από έναν φίλο του, που είχε τα κλειδιά του σπιτιού του,  να μεταβεί εκεί για να δει τι είχε συμβεί.
Δυστυχώς εντόπισε τον γιατρό νεκρό.  Ο 60χρονος, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, είχε διατελέσει  Διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

e-thessalia.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.