Κάρπαθος: Η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε 5 άτομα και η ΕΛΑΣ τους επέβαλλε τα προβλεπόμενα πρόστιμα


Στα πέντε άτομα που απεγκλωβίστηκαν επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα για την απαγόρευση μετακίνησης!!!

Πέντε άτομα εγκλωβίστηκαν στο οροπέδιο «Λάστος» της Καρπάθου λόγω του χιονιού που προκάλεσε στη χώρα η κακοκαιρία Μήδεια. Μάλιστα για να απεγκλωβιστούν τις βραδινές ώρες χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική αλλά και η Πολιτική Προστασία του δήμου Καρπάθου.Τα συγκεκριμένα άτομα, ανάμεσα τους και ένα μικρό παιδί, πήγαν στη περιοχή «Λάστος», που βρίσκεται πάνω από το χωριό Βωλάδα, για να δουν το πυκνό χιόνι που είχε στρωθεί στην περιοχή.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάποια στιγμή η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τον εγκλωβισμό τους και κινητοποιήθηκε μαζί με δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Μηχανήματα άνοιξαν το δρόμο και απεγκλώβισαν τα άτομα, τα οποία γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασαν στα Πηγάδια, την πρωτεύουσα του νησιού.

Εκεί η Αστυνομία επέβαλε στα 5 άτομα τα πρόστιμα των 300 ευρώ που τους αναλογούσαν για την παραβίαση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.