«Στοπ» από το Ελεγκτικό Συνέδριο στην κυβέρνηση για τα 300 λεωφορεία στην Αττική


Πλήρης η κυβερνητική αποτυχία στην προσπάθεια ενίσχυσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική εν μέσω πανδημίας, με το Ελεγκτικό Συνέδριο να «μπλοκάρει» τη σύμβαση για την προμήθεια 300 λεωφορείων μέσω leasing από την ΟΣΥ.

Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται ενώ οδεύουμε στη συμπλήρωση ενός έτους από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, με χιλιάδες πολίτες να στοιβάζονται στα ελλιπή δρομολόγια των ΜΜΜ που, κατά δήλωση πολλών λοιμωξιολόγων, αποτελούν εστίες κινδύνου για την εξάπλωση του ιού.

«Το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε τη σύμβαση για την προμήθεια 300 λεωφορείων μέσω leasing από την ΟΣΥ Α.Ε. Ο κ. Καραμανλής απέτυχε πλήρως (και) στην ενίσχυση των ΜΜΜ εν μέσω πανδημίας.

Στερεί, για μια ακόμα φορά, από τους πολίτες εκατοντάδες οχήματα που θα ενίσχυαν τα δρομολόγια των λεωφορείων, καταδικάζει τους επιβάτες σε επικίνδυνους συνωστισμούς και υπονομεύει τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Η ανεπάρκειά του είναι εκκωφαντική. Δυστυχώς, οι πολίτες την πληρώνουν ακριβά ενάμιση χρόνο από τις εκλογές και ένα έτος από το ξέσπασμα της πανδημίας», δήλωσε ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, για το θέμα.

www.documentonews.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.