ΣΟΥ ΜΑΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΟ2



ΣΟΥ ΜΑΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΟ2..
 ΝΟ2,  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΟΥ ΜΑΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  ΝΟ1 ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ , ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ  ΤΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....

Ετοιμάζουν πολύ σκληρότερα μέτρα αλλά πάντα με το μαλακό ...να τα συνηθίζουμε πρώτα και μετά τα άλλα τα πιο μεγάλα... Σκέφτονται να μας κλείνουν μέσα από τις 18.00!!! Θα προαυλιζόμαστε από τις 5πμ έως τις 18.00μμ  μετά μέσα τα κεφάλια.
Σκέφτονται λέει να μην βγαίνουμε από τα όρια του δήμου που κατοικούμε.  Ξέρουν καλά πως το παραμύθι που μας πουλάνε τόσο καιρό άρχισε να αποκαλύπτεται και ο κόσμος δεν είναι  τόσο  χαζός  όσο  πίστευαν.
Θέλουν να τσακίσουν τους Έλληνες πριν τους τσακίσουν εκείνοι.
Έχουν έτοιμη την προδοσία κι έχουν πληρωθεί αδρά. Έχουν ξεπουλήσει την πατρίδα και όλα όσα  έχουν  δημιουργήσει οι Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια.
Σπίτια , επιχειρήσεις, πολιτισμό κλπ.
Το σχέδιο δεν είναι καινούριο, οι προδότες  πάνε  από  γενιά σε γενιά όπως και οι θέσεις τους στην πολιτική.

Ο Τσιόδρας τι δουλειά έχει στη βουλή; Για ποιο λόγο πήγε; Μας ενημερώνουν πλαστικοί χειρουργοί, παθολόγοι, λοιμωξιολόγοι που έχουν  έναν  κοινό  παρανομαστή... Είναι μέλη και συνδικαλιστές του κυβερνώντος κόμματος.

Έγιναν συνένοχοι σε μια γενοκτονία που σκοπό έχει  την υφαρπαγή της Ελλάδος σε όλα τα επίπεδα. 
Θα χαρίσουν γη και ύδωρ και οι Τούρκοι θα βρουν  χρυσάφι... Το δικό μας χρυσάφι που θα μοιραστούν με τους Γερμανούς φίλους τους.
Για να τα κάνουν όλα αυτά όμως πρέπει πρώτα να μας εξοντώσουν.



ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΥΣΙΔΕΣ, ΟΣΟ ΜΑΚΡΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΟΥΜΕ


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.