ΟΙ *ΕΙΔΙΚΟΙ* 16/8 ειπαν Λοκντάουν και ανακοινώνει ο πρωθυπουργός με διάγγελμα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΚΝΤΆΟΥΝ

 ΟΙ *ΕΙΔΙΚΟΙ* 16/8 ειπαν Λοκντάουν και  ανακοινώνει ο πρωθυπουργός με διάγγελμα


ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ 16/8 ειπαν Λοκντάουν και  ανακοινώνει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης με διάγγελμα θα απευθυνθεί , στις 19:30, με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες για την πανδημία και τα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Διαγγελμα αναφωνείτε μονο σε  πολεμο ηηη τεράστειας απειλης... τωρα το καναμε μοδα και ξεπεσε ηη ειναι απειλή πολέμου ???

Οριστικά  lockdown στην Αττική, ύστερα από την συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων. Οι ειδικοί με 16 υπέρ και 8 λευκά αποφάσισαν να εφαρμοστεί νέα σκληρή καραντίνα τύπου Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει, ότι κατεβάζουν ρολά όλα τα καταστήματα που άνοιξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ενώ κλείνουν κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και σχολεία.

Επιπλέον, παραμένουν όλοι οι περιορισμοί στις μετακινήσεις, όπως η αποστολή SMS στο 13033, η απαγόρευση κυκλοφορίας και η απαγόρευση μετακίνησης από Δήμο σε Δήμο και εκτός Νομού.


 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.